Vučić sa Harčenkom: O detaljima razgovora u toku dana

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Nov.2019, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić sa Harčenkom: O detaljima razgovora u toku dana

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Rusije Aleksandra Bocan-Harčenka, a jedna od tema je bila priprema radne posete Vučića Rusiji i njegovog razgovora sa predsednikom Vladimirom Putinom, 4. decembra, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Srbije.

Bio je to sedamnaesti susret dvojice državnika, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << a treći ove godine, navedeno je u saopštenju.

U saopštenju se kaže i da će o svemu ostalom predsednik Vučić obavestiti javnost u toku dana.

Vučić je, kako su prethodno javili mediji, zakazao za danas sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost, nakon što se u javnosti pojavio snimak na kojem ruski agent daje novac jednom licu.

Inače, N1 je zamolila ambasadora Rusije Bocan-Harčenka za intervju posle sastanka sa predsednikom Srbije, ali su iz njegove službe za odnose s medijima rekli da je sastanak s Vučićem planiran još pre nekoliko nedelja i da se ambasador odmah nakon toga vraća brojnim poslovnim obavezama, te da nije u mogućnosti da nam da izjavu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučićev kabinet: O detaljima sastanka s ruskim ambasadorom u toku dana

Izvor: B92, 21.Nov.2019

Beograd -- Vučić primio ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Bocan-Harčenka, a o sastanku će, kako se navodi u saopštenju, predsednik obavestiti javnost u toku dana...Jedna od tema sastanka, navedeno je, bila je priprema radne posete predsednika Vučića Ruskoj Federaciji 4. decembra i njegovog...

Nastavak na B92...

Završen razgovor Vučića i Harčenka: O sastanku sa ruskim ambasadorom predsednik će izvestiti javnost tokom dana

Izvor: Večernje novosti, 21.Nov.2019

Sastanku u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike prisustvovao je i ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je u četvrtak ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Bocan-Harčenka, a o sastanku će, kako se navodi u saopštenju,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.