Srbija uskoro domaćin visokom ruskom zvaničniku

Izvor: RTS, 07.Sep.2019, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija uskoro domaćin visokom ruskom zvaničniku

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Bocan-Harčenka, sa kojim je razgovarao o bilateralnim odnosima i situaciji u regionu.
Predsednik Vučić i ambasador Bocan-Harčenko su se saglasili da između Srbije i Rusije vladaju odnosi dubokog poverenja i međusobnog razumevanja, navedeno je u saopštenju iz Predsedništva. 

Kako se dodaje, oni >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su konstatovali da realizacija dogovorenih projekata, posebno u oblasti energetike, saobraćajne infrastrukture i visokih tehnologija, dobro napreduje.
"Predsednik Vučić je rekao da je to rezultat intenzivnog političkog dijaloga na visokom nivou, uz očekivanje da će Srbija uskoro biti domaćin još jednom visokom ruskom zvaničniku, kako bismo zajedno obeležili 75. godišnjicu oslobođenja Beograda, navedeno je u saopštenju.
Oni su takođe razmenili iskustva o merama koje dve zemlje preduzimaju za poboljšanje demografske situacije, s obzirom na brigu koju Srbija i Rusija iskazuju za broj svojih stanovnika.
Pogledaj vesti o: Ambasador Rusije

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić i ambasador Rusije: Dobri odnosi dve zemlje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Sep.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ambasador Rusije u Beogradu Aleksandar Bocan-Harčenko ocenili su danas između dve zemlje vladaju odnosi dubokog poverenja i međusobnog razumevanja...Kako je saopšteno iz kabineta predsednika Srbije, oni su konstatovali da realizacija dogovorenih projekata, posebno...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

VUČIĆ SA BOCAN-HARČENKOM: Realizacija dogovorenih projekata dobro napreduje - Između Srbije i Rusije vladaju odnosi dubokog poverenja (FOTO)

Izvor: RTV Pink, 07.Sep.2019

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Bocan-Harčenka, sa kojim je razgovarao o bilateralnim odnosima i situaciji u regionu.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.