Putn objasnio: Ruski ambasador nije imao obezbeđenje, jer...

Izvor: Vesti-online.com, 21.Dec.2016, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putn objasnio: Ruski ambasador nije imao obezbeđenje, jer...

Predsednik Rusije Vladimir Putin objasnio je zašto u trenutku ubistva ambasadora Rusije u Turskoj Andreja Karlova diplomata nije imao obezbeđenje.

- Stvar je u tome da postoji opšte pravilo po kojem obezbeđenje Ambasade nosi oružje samo na teritoriji same Ambasade. Izvan ograde se ne izlazi sa oružjem. U tome je problem. Stvar nije u >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Turskoj, tako je u većini zemalja - rekao je Putin tokom razgovora sa parlamentarcima.

On je naveo da bi se sa jednim brojem zemalja, uzimajući u obzir specifičnosti procesa koji se tamo odvijaju, moglo dogovoriti i o drugačijim pravilima, kao i da je on za taj dogovor.

Predsednik Rusije je izrazio nadu da će tragedija u Berlinu naterati zapadne partnere da tešnje sarađuju sa Rusijom u borbi protiv terorizma.
Pogledaj vesti o: Ambasador Rusije

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

PUTIN OBJASNIO: Zbog ovoga ruski ambasador nije imao obezbeđenje..

Izvor: Kurir, 21.Dec.2016

..."Stvar je u tome da postoji opšte pravilo po kojem obezbeđenje Ambasade nosi oružje samo na teritoriji same Ambasade Izvan ograde se ne izlazi sa oružjem U tome je problem Stvar nije u Turskoj, tako je u većini zemalja“, rekao je Putin tokom razgovora sa parlamentarcima..On je naveo da bi...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.