PRIŠTINA ORGANIZOVALA ANTISRPSKI TEROR Predstavnici Rusije na Sednici SB: Cilj je da srpsko stanovništvo napusti KiM

Izvor: Kurir, 08.Feb.2024, 23:44

"PRIŠTINA ORGANIZOVALA ANTISRPSKI TEROR" Predstavnici Rusije na Sednici SB: Cilj je da srpsko stanovništvo napusti KiM

Zamenik ruskog ambasadora pri UN, Dmitrij Poljanski optužio je Prištinu da je organozovala "antisrpski teror" sa ciljem da svo srpsko stanovništvo zauvek napusti teritoriju KiM, te od članica Saveta bezbenosti zatražio da "stane u zaštitu kosovskih Srba".
Pogledaj vesti o: Ambasador Rusije,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"DIREKTNA PRETNJA PO OPSTANAK" Poljanski uporedio situaciju na Kosovu i Metohiji sa Gazom: Cilj je da Srbi zauvek napuste svoje domove!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2024, 00:18

Prvi zamenik stalnog predstavnika Rusije pri UN obratio se na sednici Saveta bezbednosti...Prvi zamenik stalnog predstavnika Rusije pri Ujedinjenim nacijama Dmitrij Poljanski uporedio je situaciju na Kosovu i Metohiji sa situacijom u Gazi...- Problem je dostigao takve razmere da je srpsko stanovništvo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.