Izvor: Cafe.ba, 06.Sep.2012, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RS: Danas potpisivanje kodeksa ponašanja partija

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik prisustvovaće danas u Banjaluci potpisivanju Kodeksa ponašanja političkih partija u predizbornoj kampanji u Srpskoj.

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Potpisan kodeks ponašanja u predizbornoj kampanji

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Sep.2012

BANJALUKA - Na inicijativu predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika predstavnici 12 političkih partija potpisali su danas u Banjaluci Kodeks ponašanja političkih partija u predizbornoj kampanji, koji podrazumijeva provođenje kampanje u fer i demokratskoj atmosferi.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Otvaren centar »Ruski mir« u Banjaluci

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Sep.2012

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i ambasador Ruske Federacije u BiH Aleksandar Bocan-Harčenko izrazili su danas zadovoljstvo zbog otvaranja Ruskog centra "Ruski mir" u Banjaluci, koji će omogućiti bolje odnose Srpske i Rusije u oblasti kulture, obrazovanja i nauke.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Kulturno zbližavanje Republike Srpske i Rusije

Izvor: Vostok.rs, 06.Sep.2012

06.09.2012. - Otvoren kulturni centar "Ruski mir" u Banjaluci..Presecanjem svečane vrpce danas je u Narodnoj biblioteci Republike Srpske u Banjaluci otvoren Centar Ruske fondacije "Ruski mir", čiji je cilj promovisanje ruskog jezika i ruske kulture...Ambasador Ruske Federacije Aleksandar Bocan-Harčenko,...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.