Odgovor Bocan Harčenka na Vučićevo zašto

Izvor: B92, 10.Dec.2019, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odgovor Bocan Harčenka na Vučićevo "zašto"

Beograd -- Ambasador Rusije Aleksandar Bocan Harčenko izjavio je danas da je afera "ruski špijun", što se tiče Beograda i Moskve - "iza nas".

"Sve je to iza nas", rekao je ambasador na pitanje novinara šta je predsedniku Srbije odgovorio na "zašto", koje mu je Aleksandar Vučić uputio povodom snimka o predaji novca ruskom obaveštajcu.

Bocan Harčenko je rekao: "Ne bih želeo da ponavljamo čitavu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << priču koja je iza nas".

Dodao je da je o tome već dosta rečeno i da onaj koga to interesuje može da pogleda izjave i predsednika Srbije, i njegove, kao i portparolke Ministarstva spoljnih poslova Marije Zaharove.

Ruski ambasador je još jednom tim povodom ocenio da su odnosi dve zemlje, nakon prošlonedeljnog, 17. susreta dvojice predsednika Aleksandra Vučića i Vladimira Putina u Sočiju, dobili novi podsticaj i da će saradnja biti još intenzivnija.

Bocan Harčenko je govorio na skupu o balkanskoj politici Ruske Federacije u Institutu za međunarodnu poltiku i privredu, kome su prisustvovali i brojni ambasadori i predstavnici diplomatskog kora.

Na tom skupu Bocan Harčenko je rekao i da je Aleksandar Vučić predsednik s kojim se Vladimir Putin najviše puta sreo u odnosu na susrete s liderima svih ostalih država Evrope.
Pogledaj vesti o: Ambasador Rusije

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bocan-Harčenko: Špijunska afera… Sve je to iza nas

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Dec.2019

BEOGRAD - Ambasador Rusije Aleksandar Bocan-Harčenko izjavio je danas da je afera "ruski špijun", što se tiče Beograda i Moskve - "iza nas".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.