Harčenko donosi hitnu poruku Putina Vučiću

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jul.2019, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Harčenko donosi hitnu poruku Putina Vučiću

Novi ruski ambasador u Srbiji Aleksandar Bocan Harčenko sutra bi prvi put od stupanja na dužnost trebalo da se sastane sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i da mu prosledi poruku ruskog predsednika Vladima Putina, javio je "Blic".

Prema saznanjima lista iz diplomatskih izvora, Harčenko srpskom predsedniku Vučiću nosi hitnu poruku ruskog predsednika Putina.

Poruka se, prema tim saznanjima, tiče Kosova.
Pogledaj vesti o: Ambasador Rusije,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mediji: Novi ruski ambasador nosi Vučiću hitnu poruku Putina

Izvor: B92, 21.Jul.2019

Beograd -- Novi ruski ambasador u Srbiji Aleksandar Bocan Harčenko sutra bi prvi put od stupanja na dužnost trebalo da se sastane sa predsednikom Aleksandrom Vučićem...Tada bi trebalo da mu prosledi poruku ruskog predsednika Vladimira Putina, javio je “Blic”...Prema saznanjima lista iz diplomatskih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.