Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Mar.2024, 16:22

Bocan Harčenko očekuje da sutra ipak bude održana sednica UN o bombardovanju SR Jugoslavije

Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko izjavio je danas da očekuje da će sutra, bez obzira na suprotstavljanje Zapada, biti održana sednica Saveta bezbednosti UN povodom 25 godina od početka NATO bombardovanja SR Jugoslavije, u čijem su sastavu tada bili Srbija i Crna Gora.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Branković: Svaka sednica Saveta bezbednosti ima odgovarajuću težinu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 24.Mar.2024

Diplomata u penziji Branko Branković izjavio je danas da svaka sednica Saveta bezbednosti ima odgovarajuću težinu bez obzira na to da li se usvoji neka rezolucija, zbog čega je važno da na se bombardovanje SR Jugoslavije nađe na dnevnom redu sednice tog tela. “Za razliku od ostalih pet tela u...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Rasprava o NATO bombardovanju SRJ nije stavljena na dnevni red SB UN

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Mar.2024, 08:32

Zemlje članice Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija nisu danas izglasale da se na dnevni red sednice, koja je počela u Njujorku, stavi inicijativa Rusije da se raspravlja o NATO agresije na SR Jugoslaviju 1999. godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.