BESTIDNI AMERIČKI NOVINAR RAZBESNEO JAVNOST: Ubistvo ruskog ambasadora je trebalo da se DESI RANIJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2016, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BESTIDNI AMERIČKI NOVINAR RAZBESNEO JAVNOST: Ubistvo ruskog ambasadora je trebalo da se DESI RANIJE

Kolumnista američkoj lista "Njujork Dejli Njuz" smatra da je ubistvom Andreja Karlova "pravda zadovoljena"

Ubistvo ruskog ambasadora u Turskoj Andreja Karlova nije bilo teroristički napad, već „odmazda za zločine Vladimira Putina“ u Siriji. Ovu tvrdnju izneo je kolumnista lista "Njujork Dejli Njuz" Gerš Kuncman.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Autor teksta navodi da "ne lije suze za ruskim ambasadorom", kao i da je "iznenađen išto se ubistvo nije desilo pre nekoliko meseci".

Nusra front preuzeo odgovornost za ubistvo ruskog ambasadora

Kolumnista smatra da je Karlov bio "otelotvorenje" politike u okviru koje su "bacane bombe koje su ubijale decu", "avioni uništavali ceo grad", a "sirijski ludak" Bašar el Asad dobijao pomoć u svojoj krvavoj kampanji. Sada je "pravda zadovoljena", piše kolumnista.

Kuncman ističe da Karlov nije bio diplomata u Turskoj, već „vojnik“, i nije bitno gde je ubijen, „na bojnom polju u Alepu ili u galeriji u Ankari“.

SRAMOTA: Fejsbuk uklonio, pa vratio sliku ubijenog ruskog ambasadora! (FOTO)

- “Njegov ubica takođe je bio vojnik — ne terorista, već vojnik. Teroristi ubijaju nevine ljude, gaze kamionom Božićne sajmove ili se u avionima zakucavaju u nebodere. Vojnici ubijaju iste takve vojnike - piše Kuncman.

Ovakav stav Kuncmana očekivano je izazvao gnev u ruskoj javnosti koja samtra da je uvredio ne samo porodicu Andreja Karlova, već i celu Rusiju.

Na nepromišljenim tvrdnjama američkom novinaru su zamerili i mnogi sunarodnici koji su ga kritikovali da "ne poštuje mrtve nevine žrtve", kao i da "svojim stavovima bruka i sebe i SAD".
Pogledaj vesti o: Turska,   Vladimir Putin

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Amerikanci iskreno: Ubijeni je Putinov terorista

Izvor: Mondo, 21.Dec.2016

Ubistvo ruskog ambasadora u Turskoj Andreja Karlova nije teroristički napad, već odmazda za zločine ruskog predsednika Vladimira Putina u Siriji, otvoreno iskazuje "američki" stav o tom pitanju list "Njujork dejli njuz"...Foto: AP Photo/Burhan Ozbilici..Novinar lista Gerš Kuncman je napisao da je...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.