OGLASILA SE MILICA MITROVIĆ: Usred spremanja Zadruge 7 saopštila jako VAŽNE vesti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023, 15:14

OGLASILA SE MILICA MITROVIĆ: Usred spremanja "Zadruge 7" saopštila jako VAŽNE vesti!

Potez vredan divljenja!

Bračni par Željko i Milica Mitrović već uveliko rade na spremanju nove sezone rijalitija "Zadruga", koji će nositi intrigantan naziv "Zadruga 7 - Elita".

U javnosti se dosta spekuliše ko su potencijalni učesnici, a osim pobednika različitih sezona "Velikog brata", "Farme" i "Dvora" spominju se i druga, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dobro poznata imena.

Ekipa našeg portala snimila je možda i najintrigantniju učesnicu rijalitija na našim prostorima, Miljanu Kulić, kada je došla do zgrade Pink televizije na Dedinju kako bi pregovarala o učešću u novoj sezoni.

Osim Miljane za sada nije zvanično potvrđeno ko će se naći pred kamerama najpopularnijeg rijalitija, a dok se nova sezona sprema, Mitrovići su se posvetili svom humanitarnom radu.

Poznato je da Željko Mitrović već 16 godina unazad, svakog leta organizuje odlazak na more deci iz domova bez roditeljskog staranja.

Njegova supruga Milica objavila je da je sinoć krenula i druga grupa dece na letovanje, i to mališani iz Sremske Kamenice. Oni će nedelju dana boraviti na crnogorskom primorju, u hotelu sa pet zvezdica, a pored toga što su im hrana i smeštaj obezbeđeni, svako dete je od Mitrovića dobilo i džeparac.

- Ispratismo i decu iz Sremske Kamenice na more - napisala je Milica Mitrović.

- Kao i svake godine dečica idu u provereni hotel sa pet zvezdica u Bjeloj. Svih sedam beogradskih ustanova za brigu o deci bez roditeljskog staranja kreću na more. To je prva grupa, kao i prošle godine, a sledeće nedelje, u petak idu sva deca iz Srbije – šest ustanova za brigu o deci bez roditeljskog staranja. Potrudićemo se i ove godine da ih tamo obiđemo, a tamo smo već organizovali – sve što im je neophodno za vodene sportove je tamo i čim stignu sve imaju na raspolaganju. Hotel je all inclusive i neće imati nikakve troškove, a dobili su i džeparac. Svakako ću ja biti dole i dodati ako bude trebalo još. Veseli su, vidim da se raduju i to je ono što je meni jako važno. Više puta sam rekao – detinjstvo je roditelj svake buduće ličnosti ili detinjstvo je platforma na kojoj se grade buduće ličnosti i budući ljudi, a ja sam apsolutno siguran da će svi ovi veseli i razdragani osmesi i lica u budućnosti izrasti u sjajne ljude. Videćemo da li ću biti u pravu, ali ipak verujem da će ovo biti jedna predivna generacija budućih odraslih ljudi - istakao je Mitrović pre nekoliko dana kada je prva grupa dece iz Zvečanske odlazila na put.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 
Pogledaj vesti o: Željko Mitrović,   Veliki Brat

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.