ŽELJKO JOKSIMOVIĆ PONOVO PEVA NA EVROSONGU

Izvor: Kurir, 18.Nov.2011, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽELJKO JOKSIMOVIĆ PONOVO PEVA NA EVROSONGU

BEOGRAD - Srbiju će na Pesmi Evrovizije, u Azerbejdžanu, maja 2012. predstavljati Željko Joksimović.

Kompozitor i pevač Željko Joksimović rekao je da je jako počastvovan što je izabran da predstavlja Srbiju na takmičenju za "Pesmu Evrovizije" naredne godine u Bakuu (Azerbejdžan) i izrazio nadu da će opravdati očekivanja građana.

Joksimović je istakao da >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ga je poziv direktora RTS-a Aleksandra Tijanića pozitivno iznenadio i da će se potruditi da uz pomoć ranijeg "kredita" koji ima na Evrosongu opravda poverenje Javnog servisa i svih građana Srbije.

"Ovo je naravno velika odgovornost i probaću da zauzmem što bolju poziciju što bi u ovom ne baš lakom vremenu za Srbiju bilo pozitivno i ulilo nadu u neka bolja vremena", naglasio je Joksimović.

On je rekao da već ima kompoziciju koja bi mogla da bude dobra za Evrosong, ali i napomenuo da će možda napisati nešto novo.

"Na meni je jedna velika odgovornost da napravim nešto što je orginalno, što je jedinstveno. Mislim da smo ove godine krenuli na vreme u sve to i da imamo dovoljno vremena. Vrlo je moguće da ću napraviti nešto potpuno novo, što ćemo prezentovati početkom naredne godine u specijalnoj emisiji RTS-a", rekao je Joksimović.

On je napomenuo da, iako je za odluku RTS-a da predstavlja Srbiju na Evrosongu saznao pre par sati, već je čuo pozitivne reakcije.
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015,   Evropska Unija

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.