SCANDAL! premijera: Ovo je novi spot Željka Joksimovića! (video)

Izvor: Scandal.rs, 23.Dec.2015, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCANDAL! premijera: Ovo je novi spot Željka Joksimovića! (video)

Pred sutrašnji koncert u Centru Sava Željko Joksimović predstavlja svoj novi spot za pesmu Zvezda!

Ovaj spot snimao je pod budnim okom žene Jovane Joksimović još pre nekoliko nedelja kada vas je SCANDAL! i obavestio o detaljima snimanja! Spot je konačno gotov i mi vam ga prezentujemo premijerno!

Joksimović je ekskluzivno za SCANDAL! opisao proces stvaranja nove pesme.

“Napravio sam par tonova koji su označavali refren. >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Napisao sam je za dva minuta. Toliko je jaka, izletela je u komadu. Moja Mina dolazi uveče u studio i preslušava ono što sam uradio, a kada je čula pesmu zvala me je i rekla: Ništa bolje nikad nisi napisao. Čim sam je završio imao sam utisak da čujem i tekst koji nisam umeo da napišem. Da čujem – vidi ovu zvezdu… Tekstopisci vole kad autor čuje neke reči, to im olakša posao. Znao sam odmah da je A1. Ali kad misliš da je gotovo pesma nekad baš tu počne. Kao neukroćena goropad. Ne da se. Lošim miksom i aranžmanom može da izgubi magiju i energiju. Meni se to desilo sa Zvezdom. Prosto, demo je bio odličan i u miksu je morala je da bude još bolja. Mučio sam se, radio, krotio, menjao. Sada kada je čujem, uživam koliko je magična”, rekao je Joksimović.
Pogledaj vesti o: Željko Joksimović,   Jovana i Željko Joksimović

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Ovo je Zvezda Željka Joksimovića koja oduzima dah! (VIDEO)

Izvor: Story, 23.Dec.2015

Veče uoči koncerta u Sava Centru Željko Joksimović objavio je spot za pesmu Zvezda, jedan od najvećih hitova sa poslednjeg albuma. Međutim, ona je nastala pre nešto manje od godinu dana, na zanimljiv način.. Pogledajte!..Muziku i aranžman za pesmu Zvezda radio je Željko Joksimović, tekst su...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.