Ovo NIKAD niste videli: Joksimović PIJE RAKIJU i peva Jovani ljubavne pesme! (video)

Izvor: Svet, 05.Jun.2017, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo NIKAD niste videli: Joksimović PIJE RAKIJU i peva Jovani ljubavne pesme! (video)

Iako se trude da svoj privani život drže u tajnosti, Željko i Jovana Joksimović ne kriju koliko se vole. Tako je bilo i pre nekoliko godina kada je nastao ovaj snimak, a koji je sada objavila emisija Ekskluzivno na TV Pink.
Željko je svojoj dragoj otpevao pesmu “Jovano, Jovanke”, a zaljubljeni par se sve vreme grlio uz osmehe.
 

Da podsetimo, par se upoznao 2008, kada su zajedno vodili Evroviziju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << koja se tada održavala u Beogradu. Venčali su se četiri godine kasnije na Maldivima, a dve godine nakon toga organizovali su crkveno venčanje u Beogradu. Popularni pevač iz prvog braka ima 22-godišnju ćerku Minu, koja se odlično slaže sa bratom Kostom, a voditeljka i pevač na jesen očekuju blizance.
svet.rssvet
Pogledaj vesti o: Željko Joksimović,   Jovana i Željko Joksimović

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

PRIVATNI SNIMAK: Željko Joksimović uz rakiju, svojoj Jovani na uvce peva “Jovano, Jovanke” (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 06.Jun.2017, 13:13

Navikli smo da Željka Joksimovića viđamo u konzervativnim izdanjima, uvek zakopčanog do grla i sa retkim pokazivanjem emocija, pa zato nije ni čudo što je simpatični snimak iz kafane, na kojem veseli Željko peva svojoj supruzi Jovani, izazvao mnogo pozitivnih komentra...Ovo je i jedna od retkih...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.