Novi napad na vozača GSP, sindikat najavljuje štrajk

Izvor: Studio B, 12.Mar.2014, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi napad na vozača GSP, sindikat najavljuje štrajk

Zbog najnovijeg napada na vozača GSP-a, Saobraćajni sindikat GSP najavio je da će 28. marta u podne zaustaviti saobraćaj u centru Beograda.

Njihov kolega napadnut je danas tokom vožnje na liniji 25, a kako se navodi u saopštenju, napadač, inače putnik u autobusu prišao je vozaču i pretio mu nožem.  

Kada je vozač zaustavio autobus, pritisnuo panik taster i mobilnim telefonom obavestio policiju o napadu, putnik je razvalio vrata na vozilu, izašao napolje >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << i posle nekoliko minuta vratio se sa ciglom, kojom je razbio prednje desno vetrobransko staklo.

Policija je obavila uviđaj, a vozač autobusa je prevezen na VMA i prema podacima Sindikata nije povređen, osim što je pod stresom. Napadača su snimile sigurnosne kamere na NIS-ovoj pumpi kod koje se dogodio napad, a Sindikat je izrazio očekivanje da će on brzo biti uhapšen.
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Nožem pretio vozaču autobusa da će ga iseći na komade

Izvor: Blic, 12.Mar.2014

Jedan vozač autobusa Gradskog saobraćajnog preduzeća (GSP) napadnut je danas tokom vožnje, saopštio je Saobraćajni sindikat GSP i najavio štrajk zbog slabe bezbednosti vozača. ..Kako se navodi u saopštenju, mlađi putnik je danas oko 10 časova prišao vozaču autobusa na liniji 25 i pretio...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.