Nožem pretio vozaču autobusa da će ga iseći na komade

Izvor: Blic, 12.Mar.2014, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nožem pretio vozaču autobusa da će ga iseći na komade

Jedan vozač autobusa Gradskog saobraćajnog preduzeća (GSP) napadnut je danas tokom vožnje, saopštio je Saobraćajni sindikat GSP i najavio štrajk zbog slabe bezbednosti vozača.

Kako se navodi u saopštenju, mlađi putnik je danas oko 10 časova prišao vozaču autobusa na liniji 25 i pretio mu nožem, govoreći da će ga na sledećoj stanici "iseći na komade".

Kada je vozač zaustavio autobus, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pritisnuo panik taster i mobilnim telefonom obavestio policiju o napadu, putnik je razvalio vrata na vozilu, izašao napolje i nakon par minuta vratio se sa ciglom, kojom je razbio prednje desno vetrobransko staklo.

Policija je obavila uviđaj, a vozač autobusa je prevezen na VMA i prema podacima Sindikata nije povređen, osim što je pod stresom.

Napadača su snimile sigurnosne kamere na NIS-ovoj pumpi kod koje se dogodio napad, a Sindikat je izrazio očekivanje da će on brzo biti uhapšen.

- Ovaj poslednji u nizu napada hladnim oružjem potvrdjuje da su drugi putnici i dalje pasivni u ovakvim situacijama, da panik tasteri nisu najbolje rešenje i da nadležni u gradu verovatno imaju preča posla od zaštite vozača u javnom gradskom prevozu, te ćemo najverovatnije zaustaviti saobraćaj 28. marta u podne u najstrožem centru Beograda - kažu u sindikatu.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nožem pretio vozaču GSP-a

Izvor: B92, 12.Mar.2014

Beograd -- Jedan vozač autobusa GSP-a Beograd napadnut je danas tokom vožnje, saopštio je Saobraćajni sindikat GSP i najavio štrajk zbog slabe bezbednosti vozača...Kako se navodi u saopštenju, mlađi putnik je danas oko 10 časova prišao vozaču autobusa na liniji 25 i pretio mu nožem, govoreći...

Nastavak na B92...

Mladić pretio vozaču GSP-a da će ga nožem iseći na komade

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Mar.2014

Jedan vozač autobusa Gradskog saobraćajnog preduzeća napadnut je danas tokom vožnje, saopštio je Saobraćajni sindikat GSP i najavio štrajk zbog slabe bezbednosti vozača.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Pretio vozaču da će ga iseći na komade

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Mar.2014

Vozaču Gradskog saobraćajnog preduzeća danas je pretio nepoznati mladić koji je potom izašao iz autobusa i ciglom razbio staklo na vozilu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.