Arandjelović (REM): Ne znam zbog čega su N1 i Nova S prekinule program

Izvor: Beta, 06.Dec.2022, 15:47

Arandjelović (REM): Ne znam zbog čega su N1 i Nova S prekinule program

Članica Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) Višnja Arandjelović izjavila je danas da nije upoznata s razlozima prekida emitovanja programa televizija N1 i Nova S u Srbiji.Arandjelović je za agenciju Beta navela da na adresu REM-a iz Junajted grupe, koja je vlasnik tih televizija, nije stigao "nikakav protest"."Ne znam ko je izvor Udruženju novinara Srbije (UNS) koje je saopštilo da je program prekinut zato što još nije dodeljena peta frakvencija, ali kolege s kojima sam razgovarala, a medju kojima su i urednici, nisu obavešteni o razlozima štrajka. Volela bih da nam je UNS, kao što se to uči na studijama žurnalistike, objasnio ko je anoniman izvor, da ga opiše, pa da znamo da li je ta informacija dobijena od onih koji blisko saradjuju s Draganom Šolakom ili iz redova novinara koji nisu obavešteni o razlozima štrajka", navela je Arandjelović.Ukoliko misle da ce izvršiti pritisak na REM, dodala je članica Saveta REM-a, "ovaj potez mi izgleda kao uzaludan i glup gest"."Od jutros razmišljam o situaciji zašto se neko odlučio da započne štrajk, a da ne objasni zbog čega. Time se ne služe ljudi koji se bore za ideje. Ako novinari danas u Tirani budu pitali Aleksandra Vučića zašto je u ...
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aranđelović iz REM-a: Ne znam zbog čega su N1 i Nova S prekinule program, glup potez

Izvor: Radio 021, 06.Dec.2022

Članica Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) Višnja Arandjelović izjavila je danas da nije upoznata s razlozima prekida emitovanja programa televizija N1 i Nova S u Srbiji.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.