Bolje od Top Gana! Ovako Viktorijini anđeli igraju odbojku na pesku

Izvor: Blic, 27.Feb.2015, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bolje od Top Gana! Ovako Viktorijini anđeli igraju odbojku na pesku

Kada su u četvrtak u Portoriku Viktorijini anđeli snimali specijal za kupaće kostime, njihova četiri najbolja modela su odglumila scenu iz čuvenog filma "Top Gan"

Ovo je jedna od najgledanijih filmskih scena ih '80ih godina, a Behati Prinslu, Lili Oldridž, Alesandra Ambrosio i Kendis Svonpul napravili su još vatreniji prikaz.

Tako su Behati i Lili udružile snage protiv Alesandre i Kendis pa su odigrale odbojku >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na plaži u Portoriku.

Iako su Behati i Lili svojim takmičarskim duhom pobedile, tvrde da su njihovi protivnici preozbiljno shvatili igru i potpuno se uživili u scenu kultnog "Top Gana".

Ovom prilikom su promovisale i nove kupaće kostime. Pobednički tim nosio je vesele avijatičarske boje, dok su gubitnice imale nešto tamniju boju kostima za kupanje.

Takođe je objavljen i video u kojem se vide urnebesne greške manekenki tokom snimanja specijala.

Iako su najlepše žene na svetu i čini se da sve rade kako treba i one mogu da pogreše.

Tako su tokom snimanja udarale glavom u automobil, padale u more i gubile ravnotežu na biciklu.

Na setu je specijalni gost bio Adam Levin, muzičar iz grupe "Maroon 5" i suprug manekenke Behati Prinslu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.