Venger kupuje mladog Poljaka

Izvor: B92, 18.Dec.2014, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venger kupuje mladog Poljaka

Fudbalski klub Arsenal blizu je dogovora oko transfera mladog Poljaka Kristijana Bijelika, tvrde poljski mediji.

’Tobdžije’ su navodno postigle dogovor oko plate za 16-godišnjeg fudbalera Legije iz Varšave, čije boje brani od početka ove sezone, kada je stigao iz Leha.

Prema izveštajima medija, Bijelik će zarađivati oko 130.000 evra godišnje u Londonu, četiri puta više nego što je trenutno slučaj.

Vrednost njegovog transfera procenjuje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se na oko dva miliona evra.

Slično u slučaju sa Norvežaninom Martinom Edegardom, koji je navodno postigao dogovor sa Bajernom, menadžer Arsenala Arsen Venger je pozvao Bijelika i njegove roditelje u posetu Arsenalu.

Kako prenose poljski mediji, Bijelikovi roditelji ne žele da puste sina da se preseli do sledećeg leta, ali bi upoznavanje sa Vengerom moglo da dovede do potencijalnog transfera u januaru.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DOGOVORENO: Arsenal kupuje 16-godišnjeg Poljaka?

Izvor: HotSport.rs, 18.Dec.2014

Arsenal je blizu dogovora transfera mladog Poljaka Kristijana Bijelika, tvrde poljski mediji.’ Tobdžije’ su navodno postigle dogovor oko plate za 16-godišnjeg fudbalera Legije iz Varšave…. . Mediji pišu da će Bijelik zarađivati oko 130.000 evra godišnje u Londonu, četiri puta više nego...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.