Tumbaković pozvao 30 igrača za Kazahstan i Dansku

Izvor: N1 televizija, 26.Sep.2016, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tumbaković pozvao 30 igrača za Kazahstan i Dansku

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore, Ljubiša Tumbaković objavio je spisak igrača na koje računa za kvalifikacione mečeve sa Kazahstanom i Danskom koje se u Podgorici i Kopenhagenu igraju početkom oktobra.

Na Tumbakovićevom spisku našlo se čak 30 fudbalera.

GOLMANI: Mladen Božović, Milan Mijatović, Danijel Petković

ODBRANA: Marko Baša, Stefan Savić, Žarko Tomašević, Marko >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Simić, Aleksandar Šofranac, Elsad Zverotić, Risto Radunović, Nemanja Mijušković, Filip Stojković

VEZNI RED: Adam Marušić, Nemanja Nikolić, Nikola Vukčević, Marko Bakić, Aleksandar Šćekić, Marko Vešović, Vladimir Boljević, Vladimir Rodić, Damir Kojašević, Vladimir Jovović, Marko Janković, Nebojša Kosović

NAPAD: Stevan Jovetić, Fatos Bećiraj, Stefan Mugoša, Filip Raičević, Luka Đorđević, Mirko Vučinić

„Na spisku su četvorica igrača iz mlade reprezentacije, Janković, Jovović, Kosović i Đorđević, koji su bili i na prethodnom okupljnju i na koje mi najozbiljnije računamo. Po dinamici takmičenja, prva sledeća utakmica je protiv ekipe koja je napravila vrlo dobar, pa čak i odličan rezultat u prvom kolu. Skautirali smo ekipu Kazahstana, Miodrag Džudović je bio na utakmici sa Poljskom i imamo sve informacije o njima, kako o pojedincima tako i o detaljima njihove igre, ali i o nekim propustima koji su bili prisutni na toj utakmici“, rekao je Tumbaković.

„Paralelno sa pripremom prve utakmice, pripremamo i meč sa Danskom. Biće vremena kada ćemo i to komentarisati ali ovog momenta svu pažnju i koncentraciju želimo da usmerimo na prvu utakmicu koja nas očekuje“, zaključio je selektor Crne Gore.

Reprezentativci Crne Gore okupiće se 2. oktobra, a meč sa Kazahstanom na programu je 8. oktobra. Tri dana kasnije Crna Gora će u goste Danskoj.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.