Tuča navijača Albanije u Elbasanu

Izvor: RTS, 29.Mar.2015, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuča navijača Albanije u Elbasanu

Navijači fudbalske reprezentacije Albanije međusobno su se potukli u Elbasanu uoči utakmice protiv Jermenije, u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope.

List "Dita" navodi da je do incidenta došlo na kružnom toku "1. maj" u tom gradu i da su u sukobu između navijačkih grupa "Plisat" i "Mitrovica" korišćene metalne šipke i flaše dok policija nije uspostavila red.
U >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << incidentu su povređena četvorica navijača, koji su poslati u bolnicu.
Napeto je bilo i na tribinama stadiona u Elbasanu, prenosi "Dita".
Albanija je pobedila Jermeniju sa 2:1 posle preokreta i preuzela drugo mesto u I kvalifikacionoj grupi sa sedam bodova, koliko ima i vodeća Danska.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Međusobna tuča Albanaca u Elbasanu

Izvor: B92, 30.Mar.2015, 08:58

Navijači reprezentacije Albanije međusobno su se potukli u Elbasanu uoči utakmice protiv Jermenije, u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope...U incidentu su povređena četvorica navijača, koji su poslati u bolnicu. Napeto je bilo i na tribinama stadiona u Elbasanu...List "Dita" navodi da je do incidenta...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.