Puštene u prodaju karte za okršaj Orlova

Izvor: Sportske.net, 28.Sep.2016, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Puštene u prodaju karte za okršaj "Orlova"

Karte za treću utakmicu koju će Srbija odigrati u sklopu kvalifikacija za Mundijal u Rusiji protiv selekcije Austrije puštene su u sredu u prodaju.

Fudbalski savez Srbije pustio je danas u prodaju ulaznice za utakmicu protiv Austrije koja će se igrati u Beogradu 9. oktobra u sklopu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Ulaznice koštaju 400 dinara za sever i jug, 800 dinara istok bok, 1.000 istok centar i zapad bok, kao i 1.200 dinara za zapad >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << centar.

Karte se od danas mogu kupiti putem interneta (ticket.rs), ili kol-centra FSS-a, koji nudi dostavu ulaznica putem brze pošte.

Karte će na blagajnama stadiona "Rajko Mitić", na kome se igra utakmica, moći da se kupe od 3. do 8. oktobra, a na dan utakmice, 9. oktobra, prodavaće se na blagajnama stadiona Partizana.

Reprezentacija Srbije 6. oktobra gostuje Moldaviji u Kišinjevu, a tri dana kasnije dočekuje Austriju u okviru treće kola kvalifikacione Grupe D za odlazak na Svetsko prvenstvo 2018. godine.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.