Pobedio rak, pa postao heroj Engleske!

Izvor: Vesti-online.com, 25.Maj.2015, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobedio rak, pa postao heroj Engleske!

Napadač Njukasla Jonas Gutijerez, trenutno najveći heroj u Engleskoj, nije krila je da je presrećan što je golom doneo ekipi pobedu nad Vest Hemom (2:0) i opstanak u Premijer ligi.

Gutijerez se posle godinu i po dana pauze i borbe sa rakom testisa vratio na teren početkom marta, a samo nekoliko meseci kasnijepomogao je "svrakama" da izbegnu ispadanje u Čempionšip.

- Velika pobeda za nas. Sva podrška i ljubav koju sam dobio tokom teške bolesti mi je prolazila >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kroz glavu. Pre nekoliko meseci nisam znao da li ću ponovo igrati fudbal, ali sam se vratio i uživam u njemu. Fantastično se osećam što sam dobio drugu šansu - rekao je Gutijerez za "Skaj Sport".

Argentinski vezista istakao je da Njukasl ne zaslužuje da se bori za opstanak.

- Naši navijači ne zaslužuju da tim bude u ovakvoj situaciji. Tim mora mnogo više da pruža u Premijer ligi i bude bar među deset najboljih ekipa - zaključio je Gutijerez.

Gutijerez je od 2008. godine za Njukasl odigrao 205 utakmica i postigao 12 golova, a tokom karijere igrao je za Velez Sarsfild, Majorku i Norič.

Za reprezentaciju Argentine zabeležio je 22 utakmice i dao jedan gol.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Honas: Velika pobeda, uživam

Izvor: B92, 25.Maj.2015

Fudbaler Njukasla Honas Gutijeres rekao je da je presrećan što je golom doneo ekipi pobedu nad Vest Hemom (2:0) i opstanak u Premijer ligi...Gutijeres se posle godinu i po dana pauze i borbe sa bolešću raka testisa vratio na teren u martu, a posle nekoliko meseci pomogao je "svrakama" da izbegnu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.