Oglasio se Leonardo - Evo zašto je propustio meč sa Mačvom!

Izvor: Sportske.net, 23.Jul.2017, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglasio se Leonardo - Evo zašto je propustio meč sa Mačvom!

Partizanov Brazilac progovorio o tome zašto je preskočio duel sa Mačvom i da li će biti u timu za duel sa Olimpijakosom.

Fudbalski klub Partizan upisao je prvi prvenstveni trijumf pošto je na startu Super lige savladao šabačku Mačvu rezultatom 6:1.

Navijače je obradovala pobeda ali ih je ujedno zabrinulo to što Leonardo nije bio u protokolu i što je trener Đukić otkrio kako nije trenirao pred duel sa Mačvom.

"Situacija je veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << komplikovana, možda je za sve u ovom trenutku najbolje da ne iznosim detalje. Ljudi, pred nama su dve najvažnije utakmice u sezoni, nije momenat da se bavimo mojim statusom, problemima koje imam s klubom. Navijači Partizana žele radost, to je ono što moramo da im priuštimo", rekao je Leonardo za "Novosti".

Brazilac je tako još jednom potvrdio da određeni problemi postoje ali je očito odlučan u nameri da ništa ne iznosi u javnost dok ne prođu utakmice sa Olimpijakosom.

Njegov nastup na tom meču ne bi trebalo da se dovede pod znak pitanje jer tvrdi da u četvrtak nije trenirao zbog bola u primicaču.

"Osetio sam bol u primicaču i to je sve. I dalje imam mali bol, ali sam jutros trenirao i siguran sam da ću poslednji trening pred utakmicu sa Olimpijakosom uspeti da odradim s maksimalnim intenzitetom", istakao je Leonardo.

Pošto se u medijima pojavila priča da će Leonardo preći u jedan od dva kluba sa Bliskog istoka koji su pokazali interesovanje očekivalo se da će Brazilac nešto reći i o tome.

"Ne, ne, ne... U ovom trenutku ne želim da pričam o bilo kom drugom klubu. Samo o Partizanu i utakmici sa Olimpijakosom", poruka je Partizanovog Brazilca.

Partizan će ugostiti Olimpijakos u utorak od 20.45 i nema nikakve sumnje da će Leonardovo prisustvo na terenu imati ogroman značaj za šampiona Srbije.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Leonardo: Igraću samo zbog navijača

Izvor: N1 televizija, 23.Jul.2017

Brazilac Leonardo rekao je za ‚Novosti‘ da ne želi da govori u ovom trenutku o problemima koje ima u Partizanu jer su pred crno-belima važni mečevi sa Olimpijakosom...Leonardo nije bio u sastavu za duel Superlige protiv Mačve, a spekuliše se da je ušao u sukob sa Ivicom Ilievim pošto se nije...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.