Napadač Barselone na meti Juventusa i Liverpula

Izvor: Sportal.rs, 16.Sep.2014, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadač Barselone na meti Juventusa i Liverpula

Fudbalski klub Juventus mogao bi da dobije novo pojačanje iz Španije jer, kako prenose tamošnji mediji, uprava torinskog tima je zainteresovana za ofanzivca Barselone Pedra Rodrigesa (27). "Stara dama" je već dovela Alvara Moratu iz Real Madrida, a spekuliše da bi i ofanzivni vezni fudbaler Mančester junajteda Huan Mata mogao da se preseli na Apenine.

Za Pedra je "zagrizao" i Liverpul, čiji čelnici ozbiljno razmatraju prelazak Španca na "Enfild" s obzirom na to da neuverljive >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << partije "crvenih" na početku nove sezone Premijer lige dovode u pitanje sposobnost Marija Balotelija da zameni Luisa Suaresa.

Pedrova vrednost procenjuje se na 25 miliona evra, a ugovor sa "blaugranom" ističe mu na leto 2016. godine.

(Tekst: Nemanja Banović, Foto: Beta/AP/Manu Fernandez)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.