Nagrada za Vardija! (foto)

Izvor: Sportske.net, 06.Feb.2016, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagrada za Vardija! (foto)

Krunisane su sjajne igre napadača Lestera.

Klub sa 'King Pauer Stadiona' je nakon veličanstvenog trijumfa protiv ekipe Mančester Sitija, kojom su znato uvećali šanse da se na kraju sezone okite šampionskim odličjem, završio još jedan veliki posao.

Sjajni napadač  danas je potpisao novi ugovor sa 'Lisicama', i 'obavezao se na vernost' do juna 2019. godine.

Fudbaler koji je, ne tako davno igrao amaterski >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << fudbal, doživeo je neverovatan uspon u karijeri, i za veoma kratko vreme postao jedan od najboljih fudbalera u Premijer ligi.

Dobrim igrama Vardi je privukao pažnju brojnih klubova, koji su želeli da ga dovedu u svoje redove. Ipak, 'stari lisac' Klaudijo Ranijeri je osetio da je ovo Vardijeva sezona, i uradio je sve da ga zadrži na 'King Pauer Stadionu'.

Fudbaler koji je, tek u svojoj 27 godini zaigrao u Premijer ligi, ove sezone je vodeći strelac sa 18 postignutih golova, i sa Marezom čini možda i najbolji tandem u dosadašnjem toku šampionata.

Ovim činom on će dodatno dati vetar u leđa svom timu, u borbi za šampionski naslov, i dati do znanja svim zainteresovanim klubovima da ne želi da napušta 'King Pauer Stadion'.

Jamie Vardy’s day:

—Win at the Etihad ✅

—Five-point lead atop the table ✅

—Sign #LCFC extension until 2019 ✅

🎉🍻 pic.twitter.com/Wwhph8FltU

— Bleacher Report UK (@br_uk) February 6, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vardi produžio ugovor: Želim još dugo da ostanem

Izvor: B92, 06.Feb.2016

Fudbaler Lestera Džejmi Vardi produžio je ugovor sa svojim klubom do 2019. godine, objavio je premijerligaš...Vardi je sa 18 pogodaka jedan od najzaslužnijih što se “lisice” nalaze na čelu tabele Premijer lige...On u ekipi od 2012. godine, a ove sezone postao je rekorder sa 11 uzastopnih mečeva...

Nastavak na B92...

Vardi: "Želim da ostanem još dugo u klubu"

Izvor: Sportske.net, 07.Feb.2016, 00:39

Napadač Lestera prezadovoljan nakon potpisivanja novog ugovora sa tim klubom...Fudbaler 'Lisica', danas je potpisao novi ugovor sa klubom sa 'King Pauer Stadiona', koji ga obavezuje na vernost do 2019. godine...Fudbaler koji je u tabor 'Lisica' stigao za 1 miliona finti, iz ekipe Flitvuda, mnogostruko...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.