Murinjo je kažnjen, evo i zašto!

Izvor: Sportske.net, 05.Okt.2015, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo je kažnjen, evo i zašto!

Fudbalski savez Engleske (FA) optužio je danas trenera Čelsija Žozea Murinja za nedolično ponašanje, pošto je rekao da sudije u Premijer ligi "imaju predrasude" prema njegovoj ekipi.

Čelsi je razočaravajuće počeo sezonu, posle osam kola zauzima 16. mesto na tabeli sa samo osam bodova i teško će odbraniti šampionsku titulu. Uprkos tome, Murinja je danas javno podržala uprava londonskog kluba.

"Plavci" su u subotu izgubili od Sautemptona na Stamford >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Bridžu sa 1:3, a Murinjo je posle te utakmice rekao da se sudije "plaše da donose odluke u korist Čelsija".

FA je u današnjem saopštenju naveo da Murinjove izjave predstavljaju nedolično ponašanje i da fudbal dovode na zao glas.

Murinjo do četvrtka može da odgovori na te optužbe.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   London

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

FA optužio Murinja za nesportsko ponašanje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Okt.2015

Fudbalski savez Engleske (FA) pokrenuo je postupak protiv menadžera Čelsija Žozea Murinja, nekoliko sati nakon što je dobio punu podršku uprave kluba posle serije loših rezultata...FA je optužio Murinja za nesportsko ponašanje posle poraza od Sautemptona (1:3) u subotu, kada je kritikovao suđenje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.