MENADŽER PORUČIO MITROVIĆU: Aleksandre, žene i zabava posle, sada je vreme za fudbal!

Izvor: Kurir, 28.Nov.2014, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MENADŽER PORUČIO MITROVIĆU: Aleksandre, žene i zabava posle, sada je vreme za fudbal!

Bivši igrač Crvene Zvezde i Anderlehta je još izjavio da je i sam bio najbolji strelac u Srbiji, Belgiji i UAE i da bi voleo da Aleksandar bude najbolji strelac u Belgiji

BRISEL - Menadžer napadača Anderlehta Aleksandra Mitrovića, Nenad Jestrović izjavio je da su belgijski mediji uhvatili na zub njegovog klijenta zbog viška kilograma.

"Otišao je sa nacionalnim timom i vratio se sa nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kilograma viška. Katastrofa! Aleksandar se malo kretao po terenu i onda sam morao da sednem s njim i dozovem ga pameti. Rekao sam mu: Aleksandre, žene, zabava i hrana dolaze posle, sada je vreme da se koncentrišeš na fudbal i igranje u Anderlehtu. Sada vidite kako sve to izgleda", rekao je Jestrović.

Mitrovićev menadžer je medijima otkrio da je napadač Anderlehta imao brojne ponude da promeni sredinu, ali je odlučio da ostane u klubu iz Brisela.

"Benfika i Liverpul su bili spremni da plate po 13 miliona evra, dok je Rubin nudio čak 20 miliona evra. U Anderlehtu nisu želeli ni da čuju da Mitrović ode, a kasnije smo njegov otac i ja porazgovarali s njim. Rekli smo mu da je previše mlad da ode, da je Anderleht njegova budućnost, jer smo sigurni da će u budućnosti dolaziti i mnogo jače ponude za njega", rekao je Jestrović i dodao:

"Bio sam najbolji strelac u Srbiji, Belgiji i UAE. Voleo bih kada bi Aleksandar bio najbolji strelac u Belgiji, jer bi bio prvi Srbin posle mene kojem je to pošlo za rukom u Anderlehtu".

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

MENADŽER POSAVETOVAO MITROVIĆA: Aleksandre, žene, zabava i hrana - posle, sad igraj fudbal!

Izvor: Press, 28.Nov.2014

Menadžer napadača Anderlehta Aleksandra Mitrovića, Nenad Jestrović izjavio je da su belgijski mediji uhvatili na zub njegovog klijenta zbog viška kilograma. . "Otišao je sa nacionalnim timom i vratio se sa nekoliko kilograma...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.