Klovnovi na slavlju? Pa neće moći

Izvor: Mondo, 09.Okt.2015, 08:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Klovnovi na slavlju? Pa neće moći"

Nemanja Matić kaže da je Srbija pokvarila u Elbasanu domaćinima zakazanu feštu i potvrdila da zna da igra fudbal

Foto: AP Photo/Darko Vojinović

  Srbija je slavila u Elbasanu protiv Albanije sa 2:0 u pretposlednjem kolu kvalifikacija za EURO 2016.

Iako su izgubili sve šanse za plasman u Francusku naredne godine, "orlovi" su se trijumfom na gostovanju revanširali donekle Albancima za prvi meč u Beogradu i njihov trijumf izboren van terena. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Nemanja Matić rekao je da je Srbija zasluženo pobedila.

"Oni su mnogo slavili i pre nego što je počela utakmica, a mi nismo želeli da budemo klovnovi na tom slavlju. Na kraju je presudio naš kvalitet i zasluženo smo pobedili", rekao je Matić u Elbasanu.

On je napomenuo da su "orlovi" zablistali kada su svi digli ruke od njih.

"Nije nam bilo lako. Osećali smo veliki pristisak, što se videlo na početku kada smo bili bojažljivi. Drago mi je zbog našeg naroda, bar smo delom uspeli da vratimo veru u fudbal. Pokazali smo zrelost i ovim putem treba da nastavimo", rekao je fudbaler Čelsija, sa kojim su se Albanci rado fotografisali posle meča.

Srbija već odavno nema nikakve šanse na Evropsko prvenstvo 2016. godine, jer je pretposlednja u svojoj grupi sa četiri boda, a Albanija još ima nadu, jer se nalazi na trećem mestu sa 11 bodova, bodom manje od drugoplasirane Danske, ali i utakmicom manje.

Matić je rekao i da žali zbog rezultata Srbije u kvalifikacijama.

"Naravno da žalim, daćemo sve od sebe da u narednim utakmicama pokazujemo da Srbija zna da igra fudbal. Narod treba da nas podrži, jer bez toga ne možemo ništa. Svi zajedno treba da se promenimo", rekao je Matić.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.