EP Fantazi - Nedelja za favorite?

Izvor: Sportske.net, 26.Jun.2016, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EP Fantazi - Nedelja za favorite?

Francuzi, Nemci i Belgijanci su po mnogima, viđeni u četvrtfinalu. Da li to znači da za današnje takmičenje treba oformiti tim iz ove tri reprezentacije?

Novi dan, nova šansa. Juče smo svi kolektivno poverovali Ronaldu, nije se isplatilo, očigledno i osmina finala se nastavlja u istom stilu, malo pravog fudbala, čini se da je pametnije da insistirate na defanzivcima, donose više bodova.

Idemo dalje, nemam puno vremena danas, nekoliko predloga, ne bih da vam >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pravim tim, slede analize tri meča.

Francuska - Republika Irska

Domaćin je jasno favorit, ali kako su igrali, teško da nas i ovde očekuje neki spektakularan fudbal.

Možda jedan gol odluči, pa bi odbrana Francuske mogla da vam se isplati, počev od golmana Ljorisa (7.80), do recimo Evre (8.20) koga sam vam savetovao i za tim za kompletnu osminu finala.

Paje (10.60) će biti deo većine timova, nisam siguran koliko je pametno uzimati Pogbu (9.20), mada je igrao bolje protiv Švajcaraca. Zato Kantea (8.40) uzmite slobodno, a ako verujete Francuzima, možda je Žiru (9.80) čovek koji će predvoditi napad.

Od Iraca, Robi Brejdi (7.60) se isplaćivao i u prethodnim kolima, a ako se sećate, dosta bodova nam je donosio tokom Premijer lige.

Nemačka - Slovačka

Nisam siguran da će Nemci ponovo sačuvati mrežu, ali da su favoriti, jesu.

Videćemo može li da proradi njihova ofanziva, recimo Tomas Miler (10.80) posle silnih promašaja, a znate več, ja Tonija Krosa (10.00) uzimam po difoltu.

Hektor (8.40) je baš donosio dosta bodova u odbrani, dok kod Slovaka obratite pažnju na Kučku (7.00) i Roberta Maka (7.00) čini mi se da su potcenjeni.

Nekako imam osećaj da Slovačka može da zatrese mrežu Nojera (8.00), pa je i to razlog da razmislite o recimo Vajsu (7.00) koji je nominalno vezista, ali biće opasnost po nešto sporiju odbranu Nemačke.

Belgija - Mađarska

Ne bi me čudilo da ovo bude najgori meč dana. Mađari su igrali odlično u grupi, neće odustati od defanzive, ali nailaze na Belgiju, tim koji je takođe oprezan.

Vilmots će probati da pobedi sa 1:0, u to nemojte da sumnjate, i ovde su jake odbrane ključ.

Dakle, Vertongen (8.40), Alderveld (8.60) su tipovi oko kojih možete da gradite defanzivu, sa druge strane Kadar (7.00) je dobra kupovina, imaće dosta posla. De Brajne (11.20) je rizik koji bi vam se mogao isplatiti, iako će ga sačekati duboki mađarski rovovi, a dosta ljudi veruje da bi Lukaku (10.00) mogao da bude odgovor.

U svakom slučaju, danas oformite tim oko favorita, nema potrebe da izmišljate, pa šta bude.

Kako rekoh, nije zgorega da razmislite i o igri sa jednim napadačem, jer ovo prvenstvo definitivno neće ostati upamćeno po golovima.

Napred na fantasynova.rs, odaberite takmičenje i vidimo se.

Srećno!
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.