Čelsi nudi 20 miliona za Maksimovića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jul.2016, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi nudi 20 miliona za Maksimovića

Srpski fudbalski reprezentativac Nikola Maksimović mogao bi da se preseli iz Torina u Čelsi i pridruži zemljacima Branislavu Ivanoviću i Nemanji Matiću.

Kako prenosi Miror, novi menadžer "plavaca" Antonio Konte želi kvalitetnog štopera, a nakon što je odbijen od Juventusa i Napolija za Leonbarda Bonućija i Kalidua Kulibalija, izbor je pao na srpskog defanzivca, čija se vrednost procenjuje na 20 miliona evra.

Maksimović je karijeru poceo u užickoj Slobodi, a u Torino je stigao iz Crvene zvezde.

Za reprezentaciju Srbije odigrao je 12 utakmica.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(FOTO) ČELZI NUDI 20 MILIONA EVRA ZA SRBINA: Nikola Maksimović pojačava odbranu engleskog prvoligaša

Izvor: Kurir, 29.Jul.2016

...Kako prenosi Miror, novi menadžer "plavaca" Antonio Konte želi kvalitetnog štopera, a nakon što je odbijen od Juventusa i Napolija za Leonbarda Bonućija i Kalidua Kulibalija, izbor je pao na srpskog defanzivca, čija se vrednost procenjuje na 20 miliona evra..Maksimović je karijeru poceo u užickoj...

Nastavak na Kurir...

Konte nudi 20 miliona za Maksimovića?

Izvor: RTS, 29.Jul.2016

. Srpski fudbalski reprezentativac Nikola Maksimović mogao bi da se preseli iz Torina u Čelsi i pridruži zemljacima Branislavu Ivanoviću i Nemanji Matiću.

Nastavak na RTS...

Da li je Maksimović "treća sreća" za Čelsi?

Izvor: Mondo, 29.Jul.2016

Posle dva negativna odgovora iz Italije, londonski "plavci" se okrenuli trećoj opciji...Foto: Getty Images/Valerio Pennicino Nikola Maksimović (Torino)..Reprezentativac Srbije Nikola Maksimović mogao bi uskoro da pređe iz Torina u Čelsi i pridruži se zemljacima Branislavu Ivanoviću i Nemanji Matiću...Po...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.