Barselona tužila Nejmara za nepoštovanje ugovora

Izvor: Beta, 22.Avg.2017, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barselona tužila Nejmara za nepoštovanje ugovora

Fudbalski klub Barselona podneo je tužbu protiv Brazilca Nejmara, koji je nedavno prešao u Pari Sen Žermen za rekordnih 222 miliona evra, zbog nepoštovanja ugvora, saopšteno je danas.Kako se navodi u saopštenju, Barselona će zahtevati da Nejmar vrati 8,5 miliona evra, koje je dobio u oktobru 2016. kao bonus za produženje ugovora do 2021. godine, kao i dodatnih deset odsto profita iz ostalih marketingških oblasti na koje polaže prava.Nejmar je ranije ovog meseca prešao iz Barselone u PSŽ za 222 miliona evra, koliko je iznosila otkupna klauzula u njegovom ugovoru s katalonskim klubom.U saopštenju se dodaje da Barselona "preduzela ove ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KATALONCI LJUTI NA BRAZILCA: Barselona tužila Nejmara, evo šta traži

Izvor: Kurir, 22.Avg.2017

Fudbalski klub Barselona podneo je tužbu protiv Brazilca Nejmara, koji je nedavno prešao u Pari Sen Žermen za rekordnih 222 miliona evra, zbog nepoštovanja ugvora, saopšteno je danas.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.