Advokat sleteo u Beograd, u ponedeljak promocija (FOTO)

Izvor: Sportal.rs, 28.Jul.2014, 02:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Advokat sleteo u Beograd, u ponedeljak promocija (FOTO)

Novi selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dirk Nikolas "Dik" Advokat (66) doputovao je u nedelju uveče u Beograd. On će u ponedeljak u "kući fudbala" u Staroj Pazovi zvanično biti promovisan na novu funkciju i preuzeti brigu o nacionalnom timu naše zemlje kroz kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Francuskoj.  

Holanđanin je na beogradski aerodrom "Nikola Tesla" sleteo nekoliko minuta pre 23 časa, a u vazdušnoj luci >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << su ga dočekali generalni sekretar Fudbaslkog saveza Srbije Zoran Laković i porptarol Aleksandar Bošković.

Strogog izraza lica Holanđanin nije bio raspoložen za razgovor sa predstavnicima srpskih medija, samo je pratio njegove domaćine i brzo po izlasku iz aerodromske zgrade ušao u kola.

Generalni sekretar Laković je rekao okupljenim novinarima da će Advokat na sva pitanja vezana za njegov budući posao odgovarati na zvaničnoj konferenciji za medije koja je zakazana za 13 sati u Staroj Pazovi.  

(Foto: MN Press

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Advokat i zvanično novi selektor Srbije

Izvor: Beta, 28.Jul.2014

STARA PAZOVA, 28. jula 2014. (Beta) - Holandjanin Dik Advokat u ponedeljak je zvanično postao novi selektor fudbalske reprezentacije Srbije...Advokat će reprezentaciju Srbije predvoditi do kraja Evropskog prvenstva u Rusiji 2016. godine...Advokat (66) je tokom karijere bio selektor Holandije, Ujedinjenih...

Nastavak na Beta...

"Naš selektor, Dik Advokat"

Izvor: Mondo, 28.Jul.2014

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Tomislav Karadžić nekoliko puta je u ponedeljak u Staroj Pazovi nazvao holandskog trenera: "Naš selektor". ..Foto: Dean Mouhtaropoulos/Guliver/Getty Images..Od danas, holandski trener Dik Advokat govoriće o reprezentaciji Srbije u prvom licu množine, kao...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.