UŽIVO sa Marakane - Terzić opet opleo po Kokezi

Izvor: Sportske.net, 27.Maj.2017, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO sa Marakane - Terzić opet opleo po Kokezi

Kako smo i najavili odmah posle finala Kupa, u 21 čas počela je vanredna konferencija za medije na stadionu Crvene zvezde.

Novinarima, među kojima je i naš reporter, obraća se Zvezdan Terzić, generalni direktor kluba.

''Pre svega želim da čestitam svim akterima, derbi odavno nije bio ovako kvalitetan. Čestitam igračima Partizana na borbi svih 90 minuta, i treneru koji je bio svestan da je Zvezda bolji tim i da se sa Zvezdom ne može suprostaviti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na terenu.

Idemo na kontre, pa šta uradimo. Ponosan sam na igrače i na Boška, pokazali su da su najbojja ekipa u zemlji, ali nismo to poentirali i nemoguće je to uraditi kada protiv sebe imate Slavišu Kokezu koji daje jasne instrukcije sudijama kako da odsude. Kako drugačije objasniti da Mažić može da ima ovako neujednačen kriterijum u 90. minutu.

Dva nedosuđena penala nad Boaćijem i ne samo to, neujednačen kriterijum, nesviranje faulova nad igračima Zvezde.



Pogibeljna igra igrača Partizana, prošli su nekažnjeno. Slaviša Kokeza nije nama kriv za večerašnje otimanje kupa Srbije, nije samo kriv za otimanje titule, ostali smo direktno bez duple krune koju je Zvezda zaslužila na terenu. Kokeza je direktan krivac što Zvezda u maju nije dobila licencu, samo da bi se obračunao sa Draganom Džajićem.

Sve zbog svojih ličnih interesa'', poručio je Terzić, a onda najavio akciju smene aktuelnog predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

''Partizan je uzeo pod svoju kontrolu (Kokeza), večeras je javnost videla njegov bezobrazluk. Svedoci smo kako se vodi kampanja protiv Crvene zvezde svakog dana, najavljuju hapšenja...

Bahato ponašanje Slaviše Kokeze, smenjivanje selektora, sve je smenio jer ih nisu slušali. Srbija mora prepoznati njegovo bahato ponašanje. Crvena zvezda neće dozvoliti da Kokeza napravi od nas svoju privatnu kompaniju.

Večeras je prelila kap iz čaše, Kokezino rušenje Zvezde se nastavlja, prošle godine nije mogao, a ove godine je videp šansu. Crvena zvezda kreće u akciju smene Slaviše Kokeze, jer dok je on tu, mi nemamo čemu da se nadamo što se tiče rezultata. Moramo reći jasno, imamo kapacitet da se izborimo sa Slavišom Kokezom'',
zaključio je Terzić.

Potom je reč uzeo šef stručnog štaba Boško Đurovski, koji je bio besan na sudiju Milorada Mažića i poručio da je Zvezda najbolji tim u zemlji.

Kompletnu izjavu Đurovskog čitajte OVDE.

Sa njim se složio i Terzić, koji smatra da je Partizan večeras na svom terenu delovao kao ''nižerazredni klub''.

Više na tu temu čitajte OVDE.

Generalni direktor Crvene zvezde je do kraja konferencije otkrio i svoj stav po pitanju daljeg statusa Boška Đurovskog na Marakani, ali je i priznao jednu svoju grešku.
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

UŽIVO SA MARAKANE: Ozbiljne optužbe, srpskom fudbalu preti opšti haos!

Izvor: HotSport.rs, 27.Maj.2017

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, osuo je paljubu po Slaviši Kokezi, predsedniku Fudbalskog saveza Srbije.. Prvi čovek Crvene zvezde je, na konferenciji za medije, poprilično oštrim tonom pričao o aktuelnom predsedniku Fudbalskog saveza Srbije:. – Želim da čestitam akterima...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.