Terzić: Titula ili odoh!

Izvor: Vesti-online.com, 28.Maj.2015, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić: Titula ili odoh!

Posle sezone bez trofeja, sa mnogo trzavica i ogromnog duga koji nadgriza Crvenu zvezdu, generalni direktor Zvezdan Terzić najavio je odlazak sa "Marakane" ukoliko crveno-beli ne osvoje titulu u narednom šampionatu Srbije.

- Cilj za narednu sezonu je šampionska titula! Ako Zvezda to ne bude uradila, ja odoh. Mogu da me zadržavaju i veterani, i mediji, i navijači. To je moja moralna obaveza. Tako sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << vaspitavan da uvek tražim krivicu u sebi. Podneo sam godišnji izveštaj Upravnom odboru, izneo sam mnogo kritika na sopstveni račun, ali oni to nisu želeli da prihvate. Rekao sam im da u svakom momentu imaju moju kovertiranu ostavku - rekao je Terzić za portal mozzartsport.com i dodao:

- Ne želim da ostavljam utisak čoveka koji hoće fotelju. Jer ovo je pakao. Nisam najpametniji, ni najbolji, ali sam svestan koliko znam, svestan sam šta bi mi trebalo u nekom uređenom sistemu. Imao bih budžet i zadatak da napravim rezultat. Ja ovde nemam ništa. Prošao sam mnogo toga u životu, naučio sam da radim pod pritiskom, ali neću da se nekom umiljavam i molim ga. Nisam tako došao u Crvenu zvezdu.
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.