Izvor: HotSport.rs, 04.Jul.2015, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TERZIĆ OTKRIO CILJEVE: Zvezda ima milionsku ponudu za Vereda, ali…

Crvena zvezda mogla pre samo desetak dana dovela je Izraelca Idana Vereda, a posle samo 90 minuta u crveno-belom dresu stigla je milionska ponuda za njega. Međutim, generalni direktor Zvezdan Terzić odbacio je takav scenario.

Terzić je u razgovoru za internet portal ‘Mondo’ demantovao da bi izraelsko desno krilo moglo da ide sa Marakane posle samo jedne odigrane utakmice.
- Tačno je da je >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << za Idana Vereda vlasnik Kairata, gospodin Boranbajev, ponudio milion evra i samo za pozajmicu na godinu dana, uz mogućnost otkupa ugovora kasnije – rekao je Terzić u razgovoru za ‘Mondo’ i dodao:
- Ali, danas sam mu se zahvalio na ponudi i rekao da Vered, sada, nije na prodaju – jasan je bio generalni direktor Crvene zvezde.
Što se tiče ostalih igrača, najviše se pominje odlazak golmana Predraga Rajkovića, ali Terzić kaže da su to sve neformalne ponude.
- Za Rajkovića se trenutno klubovi samo neformalno raspituju, prave ponude nema. Prelazni rok u Evropi je tek počeo i trajaće još dva meseca. Nigde ne žurimo i mnogo toga može da se dogodi – najavio je Terzić i objasnio kakvi su planovi Crvene zvezde, bez obzira na ishod revanša sa Kairatom.
- Hoćemo da napravimo moćan tim, koji će dominantno uzeti šampionsku titulu i mislim da sam time mnogo toga rekao – zaključio je Terzić.
The post TERZIĆ OTKRIO CILJEVE: Zvezda ima milionsku ponudu za Vereda, ali… appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Terzić: "Vered, sada, nije na prodaju"

Izvor: Sportske.net, 04.Jul.2015

Generalni direktor Crvene zvezde potvrdio je pisanja medija da je za Idana Vereda ponuđeno milion dolara nakon meča sa Kairatom ali je poručio da Izraelac trenutno nije na prodaju...Pomalo neočekivano, fudbalski klub Crvena zvezda dobio je ponudu da proda fudbalera koji je na stadion "Rajko Mitić"...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.