Noletova kopija: Sin našeg tenisera polazi tatinim stopama!

Izvor: B92, 20.Jun.2017, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Noletova "kopija": Sin našeg tenisera polazi tatinim stopama!

Naš proslavljen teniser Novak Đoković, podelio je sa pratiocima na Instagramu jedan snimak koji govori da će mali Stefan naslediti svog tatu.

Najbolji teniser Srbije Novak Đoković trudi se da svaki slobodan trenutak provede sa svojom porodicom.

S obzirom da je njegova supruga Jelena u drugom stanju, Novak je dobio više obaveza, a verujemo da mu to apsolutno nije teško >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << palo kada pored sebe ima ovakvog slatkiša.

Novak se tako zabavljao sa malim Stefanom, a umesto klasičnih igrica on je odabrao jednu sportsku.

Tako je tata na svom Instagramu profilu objavio snimak na kome njegov sin vežba reflekse, koji su veoma važni za svakog sportistu, a ponajviše za tenisere.

Komentari su različiti, a svi se složili da najmlađi Đoković ima veliki talenat na tatu, te da se vidi da će biti njegov naslednik.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Više od igre: Da li će to Stefan krenuti Noletovim stopama? (video)

Izvor: Story, 20.Jun.2017

Naš najbolji teniser Novak Đoković s vremena na vreme obraduje svoje fanove na Instagramu fotografijom ili snimkom svog sina Stefana i pokaže im kako to njih dvojica provode zajedničko vreme. S obzirom da je Novakova supruga Jelena u drugom stanju, tata i sin su rešili da puste mamu da odmara i...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.