Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jun.2017, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novakov sin ide tatinim stopama

Srpski proslavljeni teniser Novak Đoković podijelio je sa pratiocima na Instagramu jedan snimak koji govori da će mali Stefan naslijediti svog tatu.

Najbolji teniser Srbije Novak Đoković trudi se da svaki slobodan trenutak provede sa svojom porodicom.

S obzirom da je njegova supruga Jelena u drugom stanju, Novak je dobio više obaveza, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << a vjerujemo da mu to apsolutno nije teško palo kada pored sebe ima ovakvog slatkiša, piše B92.

Novak se tako zabavljao sa malim Stefanom, a umjesto klasičnih igrica on je odabrao jednu sportsku.

Tako je tata na svom Instagramu profilu objavio snimak na kome njegov sin vježba reflekse, koji su veoma važni za svakog sportistu, a ponajviše za tenisere.

Komentari su različiti, a svi se složili da najmlađi Đoković ima veliki talenat na tatu, te da se vidi da će biti njegov nasljednik.

No match compares to a game with him! Join me & @unicef this Father's Day by sharing your super dad moment in a pic/vid using #EarlyMomentsMatter. Here is mine!

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on Jun 18, 2017 at 5:25am PDT
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.