PREMIJERA: Zdravko Čolić ‘Mala’ (VIDEO)

Izvor: Tracara.com, 30.Maj.2017, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREMIJERA: Zdravko Čolić ‘Mala’ (VIDEO)

(foto: Screenshot) Kao najavu 15. studijskog albuma, koji će se u prodaji naći ove jeseni, Zdravko Čolić je svojoj publici predstavio novu pesmu Mala, za koju je tekst i muziku napisao Momčilo Bajagić Bajaga. Ova numera je ispraćena i spotom u kom glavnu ulogu tumači Jelena Gavrilović, a kako se ona snašla u roli filmske dive koja zavodi ribara na crnogorskom primorju, kao i kako zvuči novi singl slavnog pevača, poslušajte i pogledajte u nastavku.
Pogledaj vesti o: Zdravko Čolić

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čola za svoj rođendan fanovima poklonio novu pesmu - "Mala"! Pogodite ko ju je napisao? (FOTO/VIDEO)

Izvor: Prva.rs, 30.Maj.2017

Tekst i muziku pisao je Momčilo Bajagić Bajaga, i nije prvi put da sarađuju. Bajaga je Čoli pisao i hitove „Afrika“, „Tvoje oči“,... Kadrovi iz spota snimani su u Crnoj Gori, a u nastavku možete poslušati njegov novi hit.. . Pratite nas i na Viberu!​

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.