Sergej Trifunović izbačen iz makedonskog filma !

Izvor: S media, 25.Avg.2011, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sergej Trifunović izbačen iz makedonskog filma !

Sergej Trifunović je trebalo da igra glavnu ulogu u makedonskom filmu “Treće poluvreme”. Ipak, on više nije deo ekipe zbog sukoba sa rediteljem Darkom Mitrevskim.

U intervjuu koji je glumac dao tamošnjem "Žurnalu" otkrio je zašto, a prenosi Blic.

- Producenti filma loše tretiraju glumce, cepidlače. Imaju budžet od dva miliona, a sitničare kako stignu. Niko me nije pitao kako sam platio benzin jer sam dva puta dolazio u Makedoniju. Mi se pripremamo za >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << film već dva meseca trenirajući fudbal. Dobili smo propisan način ishrane i pokušali da se dogovorimo sa nekom kafanom tako da možemo da jedemo zajedno, kao ekipa, bar jednom dnevno. Posle dva meseca odgovor je bio: "Gde da nađemo pare?" Prethodno se reditelj zamerio celoj ekipi jer je ponudio bedne honorare. Moram da kažem da se smrdljivo odnosio prema glumcima. Posle sam čuo da ja razbijam harmoniju na poslu, da uništavam ekipu, da ne odgovaram na telefonske pozive asistenta režije i druge slične gluposti. Meni najdraža priča je da glumački ne zadovoljavam potrebe filma - rekao je Sergej.

Šeron Stoun ponovo prekrstila noge... (VIDEO +18, FOTO)

Prve slike iz filma Bojane Novaković i Kijanu Rivsa! (FOTO)

Anđa glumi Cecu!

Dok je razgovarao sa novinarkom, samo sto dalje sedeo je reditelj filma Mitrevski. Sergej je rekao da je od novinara saznao da je izbačen iz ekipe filma jer je navodno kasnio na snimanja i probe.

- Budući da sam osetljiv na laži, pozvao sam ga da rešimo to kao muškarci, ali da bi muškarci rešili stvari, moraju biti najmanje dva čoveka - rekao je.

On je dodao da se slično desilo i u, kako kaže, "najvećoj srpskoj krađi" - filmu "Sveti Georgije ubiva aždahu" Srđana Dragojevića, ali da je srpski režiser bar imao pristojnosti da kaže da su se rastali zbog kreativnih nesuglasica.
Pogledaj vesti o: Sergej Trifunović

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FILMSKI SKANDAL: Sergej Trifunović izbačen iz filma?

Izvor: NaDlanu.com, 25.Avg.2011

Zbog sukoba sa rediteljem Darkom Mitrevskim, popularni glumac Sergej Trifunović nije više deo obećavajućeg projekta "Treće poluvreme". Pale su i teške reči.. a i neke istine!..- Producenti filma loše tretiraju glumce, cepidlače. Imaju budžet od dva miliona, a sitničare kako stignu. Niko me...

Nastavak na NaDlanu.com...

Sergej Trifunović izbačen iz makedonskog filma

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Avg.2011

Sergej Trifunović je trebalo da igra glavnu ulogu u makedonskom filmu "Treće poluvrijeme". Ipak, on više nije dio ekipe zbog sukoba sa rediteljem Darkom Mitrevskim.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Reditelj je cicija: Sergej Trifunović izbačen iz makedonskog filma!

Izvor: Scandal.rs, 26.Avg.2011, 02:39

Sergej Trifunović je trebalo da igra glavnu ulogu u makedonskom filmu “Treće poluvreme”. Ipak, on više nije deo ekipe zbog sukoba sa rediteljem Darkom Mitrevskim.  U intervjuu koji je dao tamošnjem “Žurnalu” otkrio je zašto. - Producenti filma loše tretiraju glumce, cepidlače. Imaju...

Nastavak na Scandal.rs...

Sergej Trifunović: Lažu da sam izbačen sa snimanja!

Izvor: S media, 26.Avg.2011

Poznati glumac Sergej Trifiunović napustio je snimanje filma “Treće poluvreme” u Makedoniji nezadovoljan uslovima i odnosom producenata i režisera prema glumcima...- Kao prvo, apsolutno je netačno i neverovatna je laž da sam izbačen sa snimanja filma koje nije ni počelo. Ja sam pripreme za...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.