IMALA JE 45 GODINA Starleta i kumica princa Čarlsa pronađena mrtva

Izvor: Blic, 08.Feb.2017, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IMALA JE 45 GODINA Starleta i kumica princa Čarlsa pronađena mrtva

Tara Palmer Tomkinson pronađena je mrtva u svom stanu u Londonu. Imala je 45 godina.

Nekada poznata britanska starleta i kumica princa Čarlsa lečila se od tumora mozga. Policija je pozvana u njen stan oko 14 časova, kada su pronašli njeno beživotno telo. Smrt se ne smatra sumnjivom, ali za sada nije poznat tačan uzrok. Njena porodica je obaveštena.

Pre tri meseca, Tara je za "Dejli Mejl" rekla da joj je otkriven tumor i da se plaši da će da umre. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Tara je učestvovala u rijaliti programima, a poznata je i problemima sa drogom. Proslavila se devedesetih kao ljubiteljka noćnih klubova u Londonu, uvek okružena poznatima. Na kokain je navodno trošila 400 funti dnevno, a nos je toliko uništila drogom da je morala da ga operiše.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stidela se svoje prošlosti i okrenula novi list, ali... Prva starleta na svetu pronađena MRTVA!

Izvor: Story, 08.Feb.2017

Prošle godine, svetski mediji pisali su o Tari Palmer Tomkinson (45), kumici princa Čarlsa i "it" devojci, koja je iza sebe ostavila glamur, slavu i poroke..

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.