Đoković odradio prvi trening sa Agasijem

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Maj.2017, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković odradio prvi trening sa Agasijem

Najbolji srpski teniser Novak Đoković i čuveni Amerikanac Andre Agasi odradili su danas prvi zajednički trening na terenima Rolan Garosa u Parizu.

Đoković i Agasi su na taj način zvanično započeli saradnju, a njihove zajedničke fotografije sa terena "preplavile" su društvene mreže.

Đoković, koji je nedavno otpustio dugogodišnji stručni štab na celu sa Marjanom Vajdom, sa Agasijem >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kao trenerom želi da odbrani titulu u Parizu i vrati se na prvo mesto na ATP listi.

Marej: Novak me iznenadio sa Agasijem

Svetski broj jedan Endi Marej priznao je da je bio iznenađen što je Novak Đoković izabrao Andrea Agasija za novog trenera, ali i dodao da je Srbin povukao pravi potez.

"Pomoć od Agasija je pozitivna stvar za Novaka i ceo tenis. Kada veliki igrači ostaju u tenisu onda to donosi veliko interesovanje. Znam da je Agasi čovek koji je veoma zauzet van tenisa i ne znam kakav je njihov dogovor. Bio sam iznenađen jer ne verujem da je Đoković odluku doneo za jedan dan", rekao je Marej, a prenosi Skaj Sport.

Britanski teniser ove sezone ne igra u formi kao drugom polovinom prošle kada je došao do vrha, istakavši da mu ponekad nedostaje motiva.

"Došao sam do prvog mesta na svetu i nekoliko puta sam tražio motivaciju za nove ciljeve. Proteklih sedam, osam godina uvek sam davao sve od sebe da igram najbolji tenis na gren slemovima i sada je isti slučaj. Tu se ne postavlja pitanje motiva, čak i kada igram ispod nivoa", poručio je Marej.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MAREJ ZATEČEN: Ovo od NOVAKA nisam OČEKIVAO! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2017

Britanac u šoku...Najbolji reket sveta Endi Marej priznao je da se iznenadio odlukom Novaka Đokovića da na mesto trenera postavi proslavljenog američkog tenisera Andre Agasija! Podsetimo, Srbin je nedavno otpustio kompletan stručni štab, na čelu sa Marjanom Vajdom, saradnja sa Slovakom trajala...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.