Viktor u krizi, opet je eliminisan već na startu turnira

Izvor: Blic, 26.Avg.2015, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viktor u krizi, opet je eliminisan već na startu turnira

Srpski teniser Viktor Troicki eliminisan je već u drugom kolu turnira u Vinston Sejlemu pošto je izgubio od Tunišanina Maleka Žazirija sa 4:6, 6:4, 4:6.

Kriza igre i rezultata, u koju je Troicki očigledno zapao posle poraza u osmini finala Vimbldona od Kanađanina Vaseka Pospišila, nastavljena je.

Podsećanja radi, srpski teniser eliminisan je već na startu turnira u Vašingtonu, Montrealu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i Sinsinatiju, a poraz je doživeo i u Argentini igrajući za Dejvis kup reprezentaciju.

Neuspeh Troickog, inače 4. nosioca turnira u Vinston Sejlemu, ipak nije bio iznenađenje dana. Za senzaciju se pobrinuo Britanac slovenačkog porekla Aljaž Bedene koji je pobedio prvog favorita, Francuza Žila Simona sa 6:7 (5), 7:6 (5), 7:6 (6).
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki,   Vašington

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi poraz Troickog

Izvor: RTS, 26.Avg.2015

Srpski teniser Viktor Troicki eliminisan je već u drugom kolu ATP turnira u Vinston Sejlemu (Severna Karolina) pošto je jutros izgubio od Tunišanina Maleka Žazirija sa 2:1 u setovima (4:6, 6:4, 4:6). . Viktor Troicki, 4....

Nastavak na RTS...

Novi poraz Troickog

Izvor: Press, 26.Avg.2015

Srpski teniser Viktor Troicki, eliminisan je već u drugom kolu ATP turnira u Vinston Sejlemu (Severna Karolina) pošto je jutros izgubio od Tunišanina Maleka Žazirija sa 2:1 u setovima (4:6, 6:4, 4:6). .        ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.