Troicki razočaran porazom

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Maj.2015, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troicki razočaran porazom

Srpski teniser Viktor Troicki izjavio je danas posle meča sa Italijanom Simoneom Bolelijem na Rolan Garosu da mu je "krivo zbog poraza i da je jako razočaran."

Troicki je na pres konferenciji rekao da je njegov protivnik u današnjem meču u drugom kolu "odlično igrao i da ga je taktički nadmudrio", a da on "nije imao odgovor na njegovu (protivnikovu) igru."

Srpskom teniseru posebno je bilo žao >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << što nije uspeo da dobije treći set, za šta je imao šansi, jer bi to - kako je rekao - moglo da promeni rezultat i das ga eventualno dovede do pobede u pet setova.

Uprkos današnjem porazu, Viktor nastoji da gleda pozitivno na svoju tenisku karijeru. "Izgubio sam, ali tenis je to", rekao je i dodao da će posle nekoliko dana odmora u Beogradu da bi "zaboravio današnji meč i rezultat", početi pripreme za takmičenja na travi, a ambicija mu je da do kraja godine uđe u "top 20" tenisera sveta.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Boleli nadigrao Troickog

Izvor: Press, 29.Maj.2015, 13:51

Naš teniser nije pronašao odgovor na protivnikovu dobru igru. U Beograd odlazi na odmor, a potom ce pokušati, da na turnirima na travi osvoji što više poena. .        Viktor Troicki poražen je od Simona Bolelija...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.