Troicki i Kirjos poraženi za 43 minuta

Izvor: N1 televizija, 29.Sep.2016, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troicki i Kirjos poraženi za 43 minuta

Srpski teniser Viktor Troicki i Australijanac Nik Kirjos nisu uspeli da se plasiraju u polufinale turnira u Čengduu u konkurenciji parova.

Oni su za svega 43 minuta poraženi od prvih nosilaca Rejvena Klasena iz Južnoafričke Republike i Radživa Rama iz SAD sa 6:1, 6:4.

Klasen i Ram će se u borbi za plasman u finale sastati sa Artemom Sitakom (Novi Zeland) i Nikolasom Monroom (SAD).

Troicki je, podsetimo, jutros savladao MArkosa Bagdatisa >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << sa 2:1 i plasirao se u četvrtfinale u singlu, dok je Kirjos poražen od Kevina Andersona, sledećeg rivala srpskog tenisera.

Danas je takmičenje u dublu u Čengduu završio i Dušan Lajović, koji je u paru sa Žoaom Sousom poražen od Paola Karena Buste (Španija) i Marijuša Firstenberga (Poljska) sa 6:3, 6:4.
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.