TROICKI O NEPRAVDI: Boli me, nadam se da će kazniti sudiju (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 30.Jun.2016, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TROICKI O NEPRAVDI: Boli me, nadam se da će kazniti sudiju (VIDEO)

Srpski teniser Viktor Troicki završio je ućešće na Vimbldonu pošto je u drugom kolu izgubio od Španca Alberta Ramosa-Vinolasa 3:6, 6:3, 6:3, 2:6, 6:3.

Srpski teniser imao je zamerke na suđenje Italijana Damijana Torela, sa kojim se svađao na kraju meča.

Troicki ne traži alibi za poraz u tome.

- Jesam temperementan u takvim trenucima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << previše odreagujem. Danas je bolelo više nego prošlih puta. Krivo mi je. Nije to naravno bio razlog zbog kog sam izgubio, ali je postojala šansa da se vratim. Bila je očigledno velika greška, i samim tim boli. Reagovao sam impulsivno, ali opet svako bi tako reagovao kad se dogodi nepravda. To je jače od mene, ne mogu da iskonotrolišem kad se tako nešto desi - rekao je Troicki u razogovoru za "Sport klub".

Njemu verovatno sleduje kazna za događaje na kraju meča, ali se nada da će i Italijan biti kažnjen.

Printskrin: BBC

- Mislim da bi on prvi trebalo da dobije kaznu za katastrofalno suđenje tokom celog meča. Oštetio je ne samo mene, nego i mog protivnika. Napravio je mislim samo jedan "overrule", što mislim da je jako loše. Više me boli što je sudio sudija bez iskustva na malom terenu bez "hok-aja". Prvi put ga vidim za sve ove godine koliko igram. On je Italijan koji je jako retko sudio na travi, bio je kao publika, sedeo i gledao meč - rekao je drugi reket Srbije.

Ramos je priredio dobar meč.

- Pogađao je dobro, servirao je dobro, to me je iznenadilo, nisam očekivao od levorukog igrača. Mislio sam da bi treblo da dobijem, nije ispalo tako. Iznenadio me, ali nisam ga potcenio. U pojedinim momentima je trebalo da ja budem bolji. Odigrao je dobrih par dubokih riterna, nisam bio najopušteniji - naglasio je Viktor, kom preostaje nastup u dublu sa Dušanom Lajovićem.

- Nije nam dubl prioritet, ali ispali smo u singlu pa će biti interesantno. Opet, gren slem je, ne igra se Vimbldon svaki dan i idemo na pobedu - zaključio je Viktor Troicki.



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.