Vlada Mandić i Dejana Živković ipak zajedno?

Izvor: Blic, 10.Maj.2014, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada Mandić i Dejana Živković ipak zajedno?

Rukometaš Vlada Mandić i bivša devojka Vladimira Stojkovića, lepotica Dejana Živković pojavili su se zajedno na otvaranju jednog prestoničkog splava.

Sportista je nedavno demantovao da je u vezi sa bivšom Stojketovom ispričavši da je srećan u vezi sa glumicom Marijom Petronijević, ali izgleda da se predomislio.

On i Mina su sa osmehom na licu stigli na otvaranje prestoničkog splava i uživali zajedno do kraja večeri.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Vladimir Stojković

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nije Ana, nije Marija: Vlada Mandić ipak sa Dejanom Živković!

Izvor: Svet, 10.Maj.2014

Rukometaš Vlada Mandić i bivša devojka Vladimira Stojkovića, manekenka Dejana Živković pojavili su se zajedno na otvaranju jednog prestoničkog splava. Sportista je nedavno demantovao da je u vezi sa bivšom Stojketovom, ispričavši da je srećan u vezi sa glumicom Marijom Petronijević, ali izgleda...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.