UŽIVO: Đoković - Nišikori 5:1

Izvor: Mondo, 15.Nov.2014, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Đoković - Nišikori 5:1

Srbin opet ugra protiv Japanca, ovaj put u polufinalu Završnog Mastersa u Londonu. Novak Đoković u velikoj formi grabi ka finalu. Kei Nišikori ne može da pronađe rešenje za prvog igrača sveta.

Foto: AP/Alastair Grant

Novak Đoković se već revanširao Kei Nišikoriju za poraz u polufinalu US Opena. Dobio ga je u Parizu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << 2:0. Treći meč ove sezone igraju u polufinalu Završnog Mastersa u Londonu.

I SET

Bez ikakvih problema, sa jednim izgubljenim poenom, Novak Đoković na svoj servis stiže do vođstva 1:0. Početak polufinala je nastavak odlične igre koju je prvi teniser demonstrirao u prethodna tri meča na Završnom turniru Masters serije.

Kei Nišikori uzvraća, doduše ne tako ubedljivo, ali ipak stiže do izjednačenja na početku meča 1:1. Posle 30:30 Japanac je vezao dva poena i sačuvao servis.

Dva asa i dva vinera za dobijanje drugog gema. Oko minutu je bilo potrebno Đokoviću da se "otarasi" servisa i da se spremi za napada na Nišikorijev.

3:1! već u četvrtom gemu Nišikori se suočio sa dve brejk lopte. prvu je spasao, ali ne i drugu. Đoković ima prednost i sada mora da je materijalizuje kako bi bio na korak od osvajanja prvog seta.

To je i učinio. Bez izgubljenog poena stiže do 4:1. Od početka meča Nišikori je dobio samo jedan poen na servis Novaka. Apsolutno dominira Đoković i ako ovako nastavi ni polufinalu neće dugo potrajati. "Pao" je još jedan servis Japanca i prvi set je pri samom kraju.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.