SIĆA: Partizan prodao Živkovića za svega 1,25 miliona evra

Izvor: Kurir, 01.Nov.2014, 07:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SIĆA: Partizan prodao Živkovića za svega 1,25 miliona evra

Omladinski reprezentativac s crno-belima potpisao ugovor po kojem njegovoj porodici pripada 25 odsto od naredne prodaje, a klub je pre nekoliko meseci 50 odsto ekonomskih prava prodao jednoj menadžerskoj agenciji

Andrija Živković (18) važi za jednog od najtalentovanijih fudbalera svog uzrasta, ne samo u Srbiji već i u celoj Evropi, ali Partizan će od njegove prodaje zaraditi samo 25 odsto od celog transfera.

Odavno je poznato da je omladinski reprezentativac >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << s crno-belima potpisao ugovor po kojem njegovoj porodici pripada 25 odsto od naredne prodaje, a klub je pre nekoliko meseci 50 odsto ekonomskih prava prodao jednoj menadžerskoj agenciji. Pretpostavlja se da je u pitanju agencija Pinija Zahavija, ali se to sa sigurnošću ne može reći. Iako su u Humskoj do sada to nekoliko puta demantovali, Kurir saznaje da je Partizan za taj posao dobio 1.250.000 evra i da je taj novac već potrošen.

Pokušali smo ponovo da proverimo ovu informaciju, ali nam je iz kluba poručeno da niko nema odobrenje Upravnog odbora da priča na tu temu, a možda će u nedelju posle zasedanja ovog tela neko biti spreman da govori o tome.

(K. R.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Živković vredi 1,25 miliona evra?

Izvor: FudbalSrbija.net, 01.Nov.2014

Jedan od većih talenata koji su se pojavili na našim terenima u poslednjih nekoliko godina,mladi Andrija Živković,premapisanju „Kurira“ prodat je po ceni od 1,25 miliona evra investicionom fondu Pini Zahavija pre nekoliko meseci,za 50 posto ekonomskih prava...Uz to ,porodici  Živkovića pripada...

Nastavak na FudbalSrbija.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.