Obama: Golden Stejt osvaja!

Izvor: Mondo, 28.Okt.2016, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obama: Golden Stejt osvaja!

Rođen je u Čikagu, ali "gotivi" Voriorse.

Američki predsednik Barak Obama, veliki ljubitelj košarke i navijač Čikaga, ocenio je danas da je Golden Stejt veliki favorit za osvajanje titule u novoj sezoni NBA lige.

"Podržavam Voriorse, samo zato što su doveli Kevina Durenta prethodnog leta. Jednostavno, oni sada imaju previše vatrenu moć", rekao je Obama u telefonskom intervjuu za internet radio stanicu "Šejd 45" čiji je osnivač rep muzičar Eminem. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Golden Stejt je u prvom meču sezone pred svojim navijačima poražen od San Antonija sa 100:129, a Obama je rekao da ima vremena da se ekipa uigra i počne da beleži dobre rezultate.

Voriorsi su u regularnom toku sezone prošle godine pretrpeli samo dva poraza, a ovog leta doveli su iz Oklahome Durenta, jednog od najboljih košarkaša u ligi.

Obama je takođe prognozirao da će Nju Ingland Petriotsi, koje predvodi kvoterbek Tom Brejdi, u februaru 2016. godine trijumfovati u Super bolu i osvojiti NFL ligu.

"U ovom trenutku zaista ne vidim jake timove u ligi. Možete se slobodno kladiti na Petriotse i Brejdija. Očekujem da će ovosezonski Superboul biti repriza iz 2014. godine kada su se sastali Sijetl i Nju Ingland", zaključio je Obama.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.