Nisu potrebni vanredni izbori

Izvor: B92, 01.Okt.2013, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nisu potrebni vanredni izbori

Beograd -- Premijer Srbije i lider SPS Ivica Dačić rekao je danas da su izbori u Beogradu izvesni i da će oni biti održani u prvim mesecima sledeće godine.

On je dodao da ne vidi razlog za vanredne parlamentarne izbore.

"Svi se spremamo za izbore u Beogradu. Kad će biti? - Postoje dugi rokovi. Izvesno je da će biti u prvim mesecima naredne godine", rekao je Dačić novinarima na Univerzitetu Megatrend u Beogradu posle prijema brucoša.

Dačić >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je kazao i da ne vidi razlog da se održe vanredni parlamentarni izbori, ali je dodao i da je saglasan s mišljenjem potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića da oni treba da se održe ukoliko bude takve atmosfere među građanima.

"Sreća ne bi bila na strani onih kojih traže izbore, jer oni zahtevaju izbore, a mole boga da se ne dogode", dodao je Dačić.

On je rekao i da se ne plaši izbora, ali je ocenio da njihovo održavanje znači zaustavljanje drugih važnih poslova koje je vlada počela.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nema potrebe za vanrednim izborima

Izvor: RTV Pink, 01.Okt.2013

. . . Premijer Srbije i lider SPS Ivica Dačić rekao je danas da su izbori u Beogradu izvesni i da će oni biti održani u prvim mesecima sledeće godine.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.